Rreth Nesh

“Kodra e kujave”, Agriturizmi i pare ne Shqiperi

Prezantim

Struktura është krijuar ne fillimet e vitit 2012. Kompleksi ndodhet i pozicionuar ne maje te kodres se Shkallnurit, nga ku mund te shijohet nje mjedis i vecante natyror dhe nje pamje e mrekullueshme e bregdetit te Durresit.

Agriturizmi është një vend ideal për familjet, grupet dhe vizitorët që duan të pushojne ne ambjent te hapur per te shijuar sportin, natyren, kulturen dhe ushqim të mirë. Ambjekt ky qe tregon lidhjen e fortë midis njeriut dhe natyrës.

Godina

Godina eshte e strukturuar ne tre kate. Kati i pare i dedikohet hapesires per organizimin e eventeve te ndryshme si ceremoni martesore, ditelindje, konferenca etj. Per arredimin e salles eshte zgjedhur stili klasik i gershetuar me modernen. Ne katin e dyte dhe te trete jane pozicionuar dhomat e fjetjes, praktikisht 16 te tilla si dhe dy suita. Te gjitha dhomat ofrojne nje pamje te mrekullueshme te natyres qe rrethon vete kompleksin.


 

Na Ndiqni

 

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit!