Struktura është krijuar ne fillimet e vitit 2012. Kompleksi ndodhet i pozicionuar ne maje te kodres se Shkallnurit, nga ku mund te shijohet nje mjedis i vecante natyror dhe nje pamje e mrekullueshme e bregdetit te Durresit.

Brenda struktures ndodhet nje stalle kuajsh te rracave te ndryshme. Vizitoret dhe klientet mund te shijojne nje xhiro me kuaj ne nje hapesire te rrethuar nga ambjentet e restorantit. Femijet e vegjel shoqerohen gjate gjithe xhiros nga nje instruktor, ekspert ne fushen e hipizmit.

Te drekoni apo te darkoni me nje pamje fantastike te bregdetit te Durresit kete gje e ofron restoranti yne.Nga ku do te mundeni te shijoni jo vetem ushqimet e larmishme qe ne ofrojme por dhe shfaqjet fantastike qe natyra ofron.Restoranti ofron nje menu te larmishme ku perfshihen gatime tradizionale,gatime te ushqimeve italiane si dhe prodhime deti.Zonat prive jane dy zona plotesuese te Restorantit ku do te mund te kaloni kohe me te dashurit tuaj,familjare e miq ne privatesi te plote te rrethuar nga komoditeti eleganca dhe ushqimet fantastike.Kantina e veres gjithashtu eshte nje ambjent plotesues i restorantit. Mbizoteron vera e prodhimit vendas por edhe te huaj.

Jeni lodhur nga pikniku? Jeni lodhur nga ecja, por dëshironi sërish të jeni pranë natyrës? Ka akoma një mundësi të mirë për të shijuar krejt ndryshe bukuritë e natyrës. Një shëtitje me kalë ne fushën tone do tju jap një freski te re!

 

 

 

 

 

HIPIZËM

 

Brenda struktures ndodhet nje stalle kuajsh te rracave te ndryshme. Vizitoret dhe klientet mund te shijojne nje xhiro me kuaj ne nje hapesire te rrethuar nga ambjentet e restorantit. Femijet e vegjel shoqerohen gjate gjithe xhiros nga nje instruktor, ekspert ne fushen e hipizmit.

Hipizmi eshte prej shekujsh nje sport I preferuar per adhuruesit e tij, I cili sjell emocione dhe adrenaline te papershkrueshme. Mund te ushtrohet nga te gjithe grupmoshat. Sport i cili te ve ne levizje te gjithe pjeset e trupit si dhe mendjen ne te njejten kohe.

Na Ndiqni

 

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit!