Restoranti

Restoranti ka një pamje befasuese të Gjirit të Durrësit.

E shkëlqyeshme për të kaluar një kohë të mirë me familjen dhe miqtë.

Kuzhina është e nje cilësie të lartë.

Restoranti ofron ushqime tradicionale shqiptare, produkte keto te prodhuara nga ferma te lokalizuara prane kompleksit. Kantina e veres eshte nje ambjent plotesues i restorantit. Mbizoteron vera e prodhimit vendas por edhe te huaj.

Menuja e projektuar reflekton thjeshtësinë e produkteve të freskta të cdo stine. Trajtimi është diçka krejt më e natyrshme, vazhdimisht në zhvillim, ku theksi vihet në faktin nga vjen ushqimi dhe si është rritur.

 

 

Na Ndiqni

 

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit!