Hoteli

Cilësi pa kompromise. Qellimi ynë është t'ju sigurojmë shërbimin më të mirë. Deshirojmë që qenderimi juaj te jete i paharrueshem edhe për këtë qëllim kemi vendosur t'ju ofrojmë shërbimet më të mira për nevojat tuaja.

Ne ju ofrojmë një mikpritje shqiptare dhe nje shërbim miqësor që na veçon nga të tjerët. Akomodimi komod dhe karakteristikat e vecanta te ambienteve qe ofron, e percaktojne si hotelin me cilësor në Durrës, Shqiperi. 

Me 16 dhoma dhe 2 suita dhe ambiente të pushuar, kryer hipizëm dhe eskursione, bar dhe restaurant luksoz, Kodra e Kuajve Durrës është vendi ideal për të kaluar një fundjavë të qetë dhe relaksuese.

 

Na Ndiqni

 

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit!