Kodra e Kuajve

Struktura është krijuar ne fillimet e vitit 2012. Kompleksi ndodhet i pozicionuar ne maje te kodres se Shkallnurit, nga ku mund te shijohet nje mjedis i vecante natyror dhe nje pamje e mrekullueshme e bregdetit te Durresit.

Relax, Sport, Natyrë

Brenda struktures ndodhet nje stalle kuajsh te rracave te ndryshme. Vizitoret dhe klientet mund te shijojne nje xhiro me kuaj ne nje hapesire te rrethuar nga ambjentet e restorantit. Femijet e vegjel shoqerohen gjate gjithe xhiros nga nje instruktor, ekspert ne fushen e hipizmit.

Restoranti

Restoranti ofron ushqime tradizionale shqiptare, produkte keto te prodhuara nga ferma te lokalizuara prane kompleksit. Kantina e veres eshte nje ambjent plotesues i restorantit. Mbizoteron vera e prodhimit vendas por edhe te huaj.

Hipizëm

Jeni lodhur nga pikniku? Jeni lodhur nga ecja, por dëshironi sërish të jeni pranë natyrës? Ka akoma një mundësi të mirë për të shijuar krejt ndryshe bukuritë e natyrës. Një shëtitje me kalë ne fushën tone do tju jap një freski te re!

 

 

 

HIPIZËM

 

Brenda struktures ndodhet nje stalle kuajsh te rracave te ndryshme. Vizitoret dhe klientet mund te shijojne nje xhiro me kuaj ne nje hapesire te rrethuar nga ambjentet e restorantit. Femijet e vegjel shoqerohen gjate gjithe xhiros nga nje instruktor, ekspert ne fushen e hipizmit.

Hipizmi eshte prej shekujsh nje sport I preferuar per adhuruesit e tij, I cili sjell emocione dhe adrenaline te papershkrueshme. Mund te ushtrohet nga te gjithe grupmoshat. Sport i cili te ve ne levizje te gjithe pjeset e trupit si dhe mendjen ne te njejten kohe.

Na Ndiqni

 

Newsletter

Rregjistrohuni për të marrë ofertat tona promocionale dhe të rejat më të fundit!